top of page

En magisk eftermiddag på Ekolnsnäs

HZ4A5554 © Danish Saroee (2).JPG

Ett förtrollande och harmoniskt möte med en idyllisk miljö och en änglalik röst!

Lördagen den 4 september förvandlades Ekolnsnäs bakre trädgårdar till ett drömmande landskap med svajande vita draperier till ljudet av harpsträngar och rösten från Margareta Bengtson (före detta Sopransångaren i Real Group) tillsammans med Lennart Simonsson på tangentbord (Trio X).

 

Åskådarna njöt av ett välorganiserat evenemang med hög kvalitet på ett liveframträdande som levererades av musikerna Margareta Bengtson och Lennart Simonsson som omfamnade och underhöll publiken. Musikerna bjöd på en repertoar av sina egna kompositioner samt utförande av andra välkända artister som Toots Thielemans, Monica Dominique och bröderna Gärdestad.

 

Scenen var uppsatt med ekolns sjö och seglarklubben som bakgrund. Enskilda stolar, parkbänkar, uppblåsta golvkuddar under den massiva linden som upptogs av unga par, gav en informell sensommarkänsla. I menyn erbjöds ett färskt urval av vegetarisk och vegansk mat och dryck, snacks samt kaffe med tilltugg. Samtliga förberedda i husets eget kök.

 

 ”Vi ville att alla skulle uppleva en viss gästfrihet, känna sig väl omhändertagna, välkomnade och speciella. Vi kommer framöver att göra fler samarbeten för att få kvalitetsmusik och andra konstformer som vanligtvis presenteras i konserthus och gallerier under en informell miljö ”förklarade Margarita Germanos, kreativ chef för Konstlab.

HZ4A5518 © Danish Saroee (2).JPG

”Vi känner oss tacksamma över den positiva feedbacken från publiken. Händelsen överträffade alla förväntningar. Verkligen roligt att få uppleva publikens glädje och jubel. Det kändes som att de som var här, lämnade med en känsla av lycka och värme. Vi är motiverade att fortsätta lägga vårt fokus på kvalitet säger Inger Hjelte, Föreningen Föreningsgården Ekolnsnäs ordförande.

Från en deltagare:

 ”Så vackert, fint och gott ni ordnat med servering och godsaker! Vilken musik och vilken utsikt med vackra tyger som vajade i vinden i takt med den fantastiska musiken, vilka stjärnor!! Ja, vi var helt tagna av allt som var så välordnat”/Kicki

bottom of page